PSD nu votează, ci favorizează infractorul

Cum e băi români pesediști inculți? Mai votați cu comuniștii? Cu acești bolșevici mascați? De ce nu trebuie să fie judecat Generalul de lut? Păi dacă e atât de nevinovat cum credeți – domnilor aleși, curve penale și hoți și îngâmfați și infractori și nesimțiți și mârlani și indolenți și neamuri proaste și trădători de țară și mâncători de cîcat și impotenți și handicapați și autiști și mârșavi și lași – de ce nu aveți încredere în justiție că va fi corectă și va ieși achitat. Aaaaaa am uitat nu mai controlați voi de la PSD justiția, hmmmm nasol. Nasol de tot, să mă piș pe tot neamul vostru împuțit și infect și de cea mai joasă speță. Și dacă nu acceptați să fie judecat înseamnă că știți clar că se duce la pușcărie dacă intră în instanță. Cum se numește ceea ce ați făcut voi domnilor aleși? Lașitate? Favorizarea infractorului?

Cei care au votat strâmb au fost de fapt, un grup conspirativ, constituit în general din pesediști. Dacă nici acum românul de rând nu vede ce se întâmplă înseamnă că nu avem nici o scăpare. Uluitor a fost faptul că la alegerile locale, lumea încă a votat PSD. Adică a votat preponderent PSD. Vor face exact un mare cîcat. Toți fără excepție. Acum cu Gabriel Oprea ăsta aveți un alt exemplu de stil pesedist (deci mă enervează și numele Gabriel pentru că vine de la Gabriel Dorobanțu în mintea mea și ăla e gheu și mă enervează și numele de Oprea deoarece îmi sună a nume de argat, de hoț, de sifonar, de om care pândește pe la colțuri – pula mea). Toate acțiunile pesedeului sunt repetitive și toate discursurile liderilor acestui grup infracțional organizat sunt manifestări de disperare și de neputință. Trebuie să înțeleagă că au murit pe plan politc și că trebuie să se ocupe de altceva, nu de politică. Dar cu toate astea se pare că nu vor să plece. Acum este momentul. Trebuie hăituiți, alungați cu pietre și bătuți. Altfel nu vor înțelege pentru că partidul iubit nu i-a învățat nimic care să aibă de-a face cu bunul simț, cu etica, cu moralitatea.

ASTFEL INSTIG: IEȘIȚI ÎN STRADĂ ȘI ALUNGAȚI GOLANII ȘI LEPRELE

Am văzut pe minunatul și deosebitul facebook că există tendința unor manifestări și proteste. Sfatul meu este să fiți calmi și civilizați și să-i chemați afară în piață pe toți cei ce au votat împtriva urmăririi penale a generalului de cîcat. Apoi după ce vor ieși, să nu mai fiți calmi și civilizați că ei nu înțeleg aceste metode, ei nu sunt civilizați. Să îi băgați în spital, să le lăsați semne pe corp (în sensul șă îi lăsați infirmi, ologi, chiori, surzi, etc). Dacă nu vor să iasă afară, intrați peste ei.

Rock și coaie !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s