Interpretarea viselor

Mintea omului și creierul și de ce nu, tot organismul la un loc, este un ansamblu foarte complex și foarte bine pus la punct. Dar există totuși unele lucruri pe care nu ni le putem explica, chiar dacă în zilele noastre, tehnologia este la un nivel destul de avansat. Există unele boli inexplicabile și incurabile (și nu mă refer la virușii de laborator lansați în mod voit), există senzațiile de „deja vu” și există și visele. Visele care sunt o mare enigmă pentru multă lume.

V-a plăcut introducerea?  Acum vă voi explica unele vise în viziunea mea.

Dacă visați că aveți bani și mașini scumpe și o grămadă de curve cu botox și silicoane, care vă suflă-n cur și vă fac toate fanteziile sexuale bolnave și de fapt în lumea reală nu aveți decât 9 clase, este foarte probabil ca atunci când vă treziți să fiți proști. Este și mai probabil, ba chiar inevitabil să rămâneți așa.

Dacă visați că săriți de pe un bloc și vă treziți imediat înainte de a vă face muci pe asfalt și sunteți simpatizant PSD, nu vă speriați. Încercați să reconstituiți visul în lumea reală. Vă veți simți mult mai bine.

Dacă ai avut o iubită frumoasă și deșteaptă și te-a părăsit pentru altul și tu încă o mai visezi noaptea, cum stați îmbrățișați și vă faceți planuri de viitor, cum ai dus-o la terasă și i-ai cumpărat o apă plată și tu ai băut 8 beri, cum ați luat amândoi taxiul să mergeți acasă și tu ai coborât înainte pentru că stăteai mai aproape decât ea, cum fumai țigări de la ea și tu aveai trei țigări în pachet pentru că restul le-ai scos și le-ai lăsat acasă, cum era cât pe ce să o fuți după îndelungi insistențe dar ai constatat că nu funcționează aparatul pular mai mult de zece minute… îți explic eu ce înseamnă visul ăsta. Înseamnă că ești prost și că ai să ai o nevastă grasă și la fel de proastă ca tine și vei avea doi copii obscen de proști și vei fi manipulant la Selgros și te vei bucura de fiecare dată când reușești să furi câte o sticlă de lapte și la un moment dat te vor prinde și te vor da afară și vei ajunge sărac dar la fel de prost și vei trăi pe banii grasei care e casieră la Kaufland și copiii tăi se vor lăsa de școală și vor ajunge la fel ca tine și veți fi toți o familie de ratați și de bătuți în cap. Nu te impacienta, deoarece e tardiv ca să mai faci ceva. Iar ca o notă personală, sper ca într-o zi să te împiedici și să cazi în fața metroului când întră în stație. Sau să te împingă cineva.

Dacă ești țigan și visezi că ești mare manelist și ai valoare, te rog să mă cauți deoarece este grav și tratamentul trebuie făcut în totală izolare departe de lume și de civilizație. Nu te speria, doar îți trebuie liniște să te regăsești și să-ți regăsești muza. Îți trebuie o liniște de mormânt aș putea spune. Eu, împreună cu echipa mea te putem ajuta la faza cu mormântul. Nu ezita să mă contactezi.

Dacă visezi că te plimbi pe străzile din Roma cu lanțurile de aur la vedere și ești cineva, asta înseamnă că ai lăsat niște lucruri neterminate și ar fi foarte indicat să dai o fugă până acolo să vezi despre ce e vorba. Chiar ar fi indicat să stai mai multă vreme… cine știe, poate în timp ce cauți rezolvarea acelor probleme, apare un atentat cu bombă și te prinde la 1 metru de explozie. Așa ai rezolvat toate problemele care mai trebuiau rezolvate și poți veni liniștit acasă… foaaaarte liniștit.

Dacă visezi la chefuri imense cu multă lume care te venerează și te respectă dar nu se întâmplă așa ceva niciodată, înseamnă că nu ești în stare să bei singur o sticlă de whiskey sau de vodka fără să intri în comă alcoolică. Adică ești slab.

 Și acum mai pe scurt și destul de evaziv, cum îi place românului:

  • dacă visezi cuie – însemnă că ești mediocru
  • dacă visezi un munte pe care îl urci greu și niciodată nu ajungi sus – însemnă că ești prost și nu îți revii
  • dacă visezi o bătrânică care-ți vorbește în continuu – însemnă că ești ca o oaie și mergi după cum merge turma și pui botul la toate vrăjelile.
  • dacă visezi un foc la care te încălzești și ți-e frică să nu se stingă și tot aduci lemne – înseamnă că îl pupi în cur pe patron sau pe șeful de secție ca să nu te dea afară pentru că și așa ești incapabil și altceva nu știi să faci decât să fii șofer.
  • dacă visezi că zbori – înseamnă că șeful te-a dat afară pentru că are un nepot la fel de prost ca și tine care a terminat liceul.
  • dacă încă mai visezi că zbori – înseamnă că șeful la care ai lucrat, nu-ți va plăti ultimul salariu.
  • Dacă ai aterizat cu muia – înseamnă că a venit plicul de la bancă și tu încă nu ți-ai găsit de muncă.
  • Dacă visezi că pute – însemnă că ai ciuperca piciorului.

Ar mai fi mai multe dar despre asta, în episodul următor. Aaaaa chiar… din cauză că nu mai este Teleenciclopedia la TV majoritatea care se credeau intelectuali s-au făcut șoferi, paznici și agenți de pază la market. Mult suptces !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s