Ghid de agățat femeile pentru „speciali”

Sunt unii băieți care nu au sau nu au avut o relație cu o femeie din cauză că sunt timizi, sau gay. Pentru gay nu am decât un ghid de sinucidere. Vreau să vă prezint în cele ce urmează câteva idei ca să vă învingeți timiditatea și să treceți la fapte. Dar mai întâi trebuie să punctăm unele greșeli pe care le face un timid de ăsta. Sau mai bine să nu-i jicnim pe timizi că nu e frumos, să le spunem „speciali” ca la handicapați. Nici unul nu este handicapat, el este special. Astfel niciunul nu este timid, el este special. Ești special dacă te regăsești cel puțin într-un punct enumerat mai jos:

 • ai minim 30 și ceva de ani și locuiești cu părinții
 • ți-ai mâncat de sub cur ca să-ți iei mașină
 • ai față de prost
 • te crezi superior dar nu ai nici un prieten pe care să-l cunoști de mai mult de un an
 • în general mănânci mult căcat
 • la locul de muncă toți sunt proști în afară de tine, deși nu ești patron sau director
 • ești virgin la 20 de ani
 • ești virgin la 21 de ani
 • ești virgin la 22 de ani
 • ești virgin la 27 de ani
 • ești virgin la 34 de ani
 • ești încă virgin
 • dai „like” la orice poză sau postare a femeilor pe care le ai în listă pe facebook și pe care le-ai fute măcar o dată.
 • Umbli după o femeie frumoasă și intri în vorbă cu ea dar nu ești în stare să discuți decât despre un singur subiect și ăla plictisitor pentru oricine
 • Umbli după o femeie frumoasă dar nu îi plătești consumația dacă iese cu tine în oraș
 • Ai în lista de prieteni mai mult de 3 femei pe care nu le cunoști dar le-ai dat „add” ca să le agăți pe facebook pentru că altfel ești inapt.
 • Faci caracterizări pentru femeile care au schimbat minim o vorbă cu tine și în general toate sunt proaste că umblă cu „ăla”.
 • Te dai la fostele femei ale prietenilor tăi pentru că e mai ușor să intri în vorbă cu ele deoarece ați fost toți la terasă când era cu „ăla”.
 • Dai sfaturi femeilor deși tu nu ai probat nimic din ceea ce spui.

Ar mai fi de spus multe la capitolul ăsta dar cred că am atins cele mai importante puncte. Acum, băi specialilor căscați ochii la ce vă spun ca să intrați și voi în rând cu lumea. Nu sunteți voi cei mai irezistibili bărbați de pe planetă (sau din sat). Femeile caută siguranță emoțională și financiară și de mai multe feluri. Dacă ești șofer și ai salariul minim pe economie nu ai să fuți nimic prea curând, deci nu mai are rost să mai citești în continuare. Dacă ai un salar ceva mai mare trebuie să înțelegi că este imperativ să îi arăți că îți face plăcere să o scoți în oraș la un cuic, în așa hal de mult încât îți rupi din calicia ta veșnică și îi plătești și sucul și taxiul cu care o duci acasa (nu o lași singură) și o friptură simandicoasă la un restaurant cu ștaif (nu pița, boule!). Cât stai cu ea la masă, o lași pe ea să vorbească mai mult ca tine, tu doar întreții discuția discret. După ce ați servit masa nu pleci imediat, o lași să-i tihnească ce a mâncat și ușor aduci discuția despre plecat acasă. Îi explici că ți-a făcut mare placere să stai cu ea și că e fascinantă și că timpul petrecut cu ea a fost cea mai bună investiție a ta din ultima vreme. Ajungeți la ea acasă, îi transmiți o seara liniștită si pleci. Apoi o mai suni peste vreo saptămână să vezi dacă vrea să mai iasă cu tine. Sună bine nu? Bine ,ulterior veți ajunge și la partea cu fututul.

Nu mai visați aiurea bă specialilor, că nu veți fute nimic decât o grasă beată la vreo petrecere obscură printr-un bloc, cu oameni de căcat. Nu sunteți în stare să puneți în aplicare ceea ce am scris mai sus deoarece sunteți speciali și specialii nu fut nimic. Peste vreo 10 ani vă va găsi una care ori a fost curvă, ori e de vârstă înaintată și vrea un copil cu vreunul și din greșeală, dă peste tine – specialule – și uite așa viața le pune pe toate la locul lor: tu te însori în sfârșit, fuți și tu ceva din când în când, ai și un moștenitor (asta trebuia evitat cu orice preț), cineva îți face mâncare și curățenie că așa se face, te înscrii în PSD, nimeni nu îți mai poate ajunge la nas din cauză că ești un om realizat, mergi la țară ca să cari cartofi acasă pentru că așa se face, îți iei bormașină pentru că te pricepi la găuri, toamna vei sta împreună cu nevastă-ta să puneți murături ca niște oameni gospodari, la un moment dat vei ajunge șef de scară și tot așa până ieși la pensie și inevitabil mori. Uite așa s-a mai dus o valoare a neamului românesc. Dar din păcate nu pot spune că nu se va mai naște vreunul ca tine – specialule- deoarece țara asta e plină de căcați.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s